Over Apotheek Buitenhof

Onze visie

Uw huisarts en apotheek zullen u om toestemming vragen voor het elektronisch beschikbaar stellen van uw medische gegevens.

Chronische medicatie afhalen

(= medicijnen die u altijd / vaker gebruikt) in de Buitenhof Apotheek.
Houdt hier alstublieft rekening mee, wanneer u uw medicatie aanvraagt bij uw arts.

Medicijnen vóór 12 uur
aangevraagd bij uw arts:
Ophalen in de apotheek
na 15:00 uur op:
MaandagDinsdag
Dinsdag Woensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagMaandag

Dit omdat uw chronisch medicatie op een andere locatie wordt klaargemaakt
en/of dat uw medicatie besteld moet worden.

Bedankt voor uw begrip.
Medewerkers Buitenhof Apotheek

Openingstijden

Apotheek Buitenhof is geopend van Maandag t/m Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Recept laten bezorgen?

Wanneer u slecht ter been bent, ziek bent of op een andere manier niet in staat bent om uw medicijnen in de apotheek op te halen, dan kunnen wij deze natuurlijk ook bij u thuis bezorgen.
Als u van deze service gebruik wilt maken kunt u dat bij ons of bij uw huisarts aangeven.
Geef bij het bestellen van uw medicijnen door dat de medicijnen bezorgd moeten worden en de bezorger brengt het bij u thuis. Mocht u veel medicijnen nodig hebben, probeer dat dan te combineren, zodat de bezorger alles in één keer bij u thuis kunt brengen.

Privacy

In Apotheek Buitenhof proberen wij er alles aan te doen om uw privacy te waarborgen. Voor bepaalde gesprekken nodigen we u uit in onze spreekkamer plaats te nemen. Wanneer u op andere momenten meer privacy wenst, mag u altijd vragen om in de spreekkamer het gesprek voort te zetten.

Vacatures

Er staan momenteel geen vacatures open.

Contact gegevens


Persoonsgegevens gewaarborgd

Uw huisarts en apotheek zullen u om toestemming vragen.Daarna leggen ze in uw dossier vast of u toestemming hebt gegeven.Soms heeft u bij een huisartsenpraktijk of een apotheek contact met meerdere artsen of assistenten.Zij kunnen via één van hen uw toestemming vragen. U kunt ook zelf contact met uw huisarts en apotheek opnemen. Vanaf 1 januari 2013 mogen uw huisarts en apotheek uw medische gegevens niet zonder uw toestemming beschikbaar stellen voor raadpleging via de zorginfrastructuur.Als u geen toestemming hebt gegeven,kunnen zorgverleners uw gegevens ook niet inzien in noodsituaties.
bron: vzvz.nl